CITC zoekt een Programmamanager Onderwijs

Vacature in een oogopslag

  • Standplaats: Nijmegen
  • Ervaring: >5 jaar
  • Opleidingsniveau: hbo(+)
  • Uren: 24 uur per week

Even voorstellen

Wij zijn Chip Integration Technology Center (CITC), een open innovatiecentrum gespecialiseerd in chipintegratietechnologie. Dit is het verpakken en integreren van chips, ook wel bekend als ‘advanced packaging’ of ‘heterogeneous integration’. In ons werk draait het om innovatie; in onze labs werken onderzoekers en ondernemers samen aan de volgende generatie chips.

Om innovatie mogelijk te maken is gekwalificeerd personeel van cruciaal belang. Daarom organiseren wij, in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen, gerichte opleidingen en trainingen voor jong talent. Door een verbinding te maken tussen onderwijs en industrie, dragen we bij aan de noodzakelijke goedopgeleide en bekwame mensen die in de chipindustrie aan het werk kunnen.

De uitdaging

Wij willen onze onderwijsactiviteiten gaan uitbreiden. Op dit moment biedt CITC stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan op verschillende onderwijsniveaus. Als Erkend Leerbedrijf kunnen we mbo-studenten opleiden in de beroepspraktijk. Door onze nauwe banden met onderwijsinstellingen in het hoger onderwijs bieden wij regelmatig stages, afstudeeropdrachten en promotietrajecten aan studenten aan.

Ook hebben we samen met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen de hbo-minor ‘Semiconductor Packaging’ ontwikkeld. In deze minor leiden we zowel studenten als mensen die al werken in de chipindustrie op in de specifieke advanced packaging-materie. In de theorie- en praktijklessen komen de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod.

Wij vinden het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor techniek in het algemeen en voor de chipindustrie in het bijzonder. En als ze eenmaal enthousiast zijn, moeten ze dat ook blijven. Hiervoor moet een programma worden opgezet waarin alle onderwijsvormen – van primair onderwijs tot en met wetenschappelijk onderwijs – aan bod komen.

De vacature

De Programmamanager Onderwijs die we zoeken heeft als belangrijkste taak het opzetten van dit programma. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle op onderwijs gebaseerde activiteiten van CITC. Je identificeert educatieve mogelijkheden en haakt structureel aan bij al bestaande initiatieven zoals Technovium, Sterk Techniek, Weekendschool of Girlsday, maar ook Smart Industry Fieldlab activiteiten en European Digital Innovation Hubs. Je bouwt en onderhoudt een sterk netwerk met uiteenlopende onderwijsinstellingen. Je bent bekend met de trends in onderwijsland en neemt die mee in de activiteiten die je ontwikkelt voor de verschillende doelgroepen. Omdat de chipindustrie zich niet beperkt tot Nederland, kijk je ook over de grenzen naar wat er in Europa speelt.

Jouw achtergrond en vaardigheden

Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond, liefst in een technische richting. Uit jouw (werk-)ervaring blijkt dat je ervaring of affiniteit hebt met onderwijs. Als je al bekend bent in de onderwijswereld dan is dat een pre.

Je weet van aanpakken; de activiteiten die je ontwikkelt voer je ook (deels) zelf uit. Je aarzelt niet om met nieuwe ideeën te komen en om deze te realiseren. Vaardigheden en kwaliteiten die je helpen om van deze baan een succes te maken zijn:

  • Mensgericht: je bent een echte verbinder en netwerker
  • Communicatief vaardig: je mondelinge en schriftelijke communicatie zijn uitstekend, zowel in het Nederlands als in het Engels. Intern communiceren we standaard in het Engels
  • Zelfstandig: je voelt je sterk verantwoordelijk voor je werk
  • Teamspeler: je bent onderdeel van een klein, pragmatisch en gedreven team. Je rapporteert aan het Management Team

Wat wij je bieden

De kans om wezenlijk bij te dragen aan het enthousiasmeren, werven en opleiden van de chipmakers van de toekomst. Een multiculturele en dynamische werkomgeving. Een competitief salaris met groeimogelijkheden. Een bedrijfscultuur die zich kenmerkt als gedreven, professioneel en toegankelijk. Een werkplek op de Novio Tech Campus, de meest innovatieve omgeving van Nijmegen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Chris Geelen van HIP BV op 06 15 13 21 69. Als je meer wilt weten over CITC, bezoek dan onze website of volg ons op LinkedIn of Twitter.

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatie en cv naar c.geelen@hipbv.com. We kijken uit naar je sollicitatie!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap