Vacancy Marketing & Communications Officer

The world we live in has many social challenges. Improving health care, renewable energy transition, make the world a safer place. Chip development is the key to global innovation. Therefore, we are working on a new generation of chips in Chip Integration Technology Center (CITC).

Effectively immediately, we are looking for a hands-on Marketing & Communications Officer for 32 hours per week, which is both a strategic and operating executive.

Marketing & Communications Officer in Nijmegen (32 uur per week)

13-4-2021

Chip Integration Technology Center (CITC) werkt aan de volgende generatie chiptechnologie. Het innovatiecentrum is gespecialiseerd in chip integratie technologie, het verpakken en stapelen van chips, ook wel bekend als ‘Advanced Packaging’ of ‘Heterogeneous Integration’. CITC is gevestigd op Novio Tech Campus, de meest innovatieve omgeving van Nijmegen. In de labs en cleanrooms van CITC werken onderzoekers en ondernemers samen aan de technologie van morgen. CITC legt de verbinding tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijs. Zo maakt ze met haar technologische innovaties impact op de maatschappelijke uitdagingen van de toekomst.

Jij past bij ons als…
CITC is altijd in beweging. Daarom zoeken wij per direct een energieke en hands-on Marketing & Communications Officer, voor 32 uur in de week. Je weet van aanpakken, en bent zowel strategisch als uitvoerend sterk. Je bent een echte verbinder, creatief, proactief, oplossingsgericht en initiatiefrijk. Je aarzelt niet om met nieuwe ideeën te komen en om deze tot uitvoering te brengen. Vaardigheden en kwaliteiten die je zullen helpen:

 • Mensgericht: Je bent in staat om proactief mensen met elkaar te verbinden.
 • Communicatief vaardig: Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie (zowel NL als ENG). We communiceren standaard in het Engels.
 • Zelfstandig: Je voelt je sterk verantwoordelijk voor je werk. In staat om projecten te plannen en te delegeren.
 • Affiniteit met technologie: Interesse in en op de hoogte van de laatste technologie.
 • Teamplayer: Je bent onderdeel van een relatief klein maar hecht en gedreven team, dat bestaat uit het Management Team, de Programmanagers en Officemanager. Daarnaast werken er meerdere onderzoekers. Je rapporteert aan het MT.
 • Stressbestendig: Het tempo is hoog, de dagen zijn vaak hectisch en verlopen zelden zoals gepland.
 • Mensgericht: In staat om proactief mensen met elkaar te verbinden.
 • Creatief en hands-on: Je komt met nieuwe ideeën en bent in staat ook (een deel van de) uitvoering hiervan voor je rekening te nemen.

Aan de slag
CITC ontwikkelt zich snel. Op communicatiegebied ligt er een basis, maar er is nog veel te doen: profilering, marketing en communicatie, zowel nationaal als (inter)nationaal. Je kan gelijk aan de slag met:

 • Strategische communicatie: Communicatieplan ontwerpen, vanuit een visie: ‘begin met waarom’. Verdere ontwikkeling en monitoring van de communicatiestrategie.
 • Online: Websites maken, onderhouden en analyseren (Google Analytics). Opmaken en verspreiden interne en externe nieuwsbrieven. Social media en rapportage.
 • Offline: Ontwikkeling en onderhoud van offline communicatiemiddelen (brochures, flyers, etc.).
 • Pers & media: Persberichten opstellen, persrelaties onderhouden en publicaties in (betaalde) vakmedia.
 • Events: Voorbereiden en bijwonen van evenementen en beurzen. Organiseren van activiteiten (evenementen, netwerkbijeenkomsten, beurzen, workshops, enz.).
 • Netwerken: Contacten opbouwen en onderhouden met de communicatieafdelingen van onze klanten en stakeholders.

Wat bieden wij jou
Een dynamische werkomgeving. De kans om samen een nieuwe organisatie verder door te ontwikkelen. Competitief salaris met groeimogelijkheden. Je netwerk uitbreiden naar zowel bedrijven als overheden. Zowel nationaal als internationaal. Veel uitdagingen en de mogelijkheid om deel uit te maken van een team dat helpt bij de ontwikkeling van nieuwe chips om de wereld beter te maken!

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Chris Geelen van HIP BV via tel. 06 15 13 21 69.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar c.geelen@hipbv.com.