Stage en afstuderen

Read this page in English

CITC organiseert, in nauwe samenwerking met bedrijven en onderwijsinstellingen, gericht onderwijs en training voor jong talent door stage en afstudeeropdrachten aan te bieden. We bieden opdrachten aan voor verschillende onderwijsniveaus: MBO, HBO en WO. Onderwijs en training is nodig om de toekomst van de halfgeleiderindustrie in Europa veilig te stellen. Door een verbinding te maken tussen onderwijs en bedrijven, zorgt CITC voor een stroom van goed opgeleide en bekwame studenten die aansluiten bij de behoefte van de industrie.

Traineeship

Chip package mock up

Wist je dat…

  • De chip hiernaast in het echt 2 bij 2 cm is
  • Alle auto’s chips uit Nijmegen bevatten
  • 50% van de mobiele gesprekken verloopt via een in Nijmegen ontwikkelde chip
  • Er chips bestaan die meer dan 2 biljoen transistors bevatten (2.000.000.000.000)

Leer meer over nieuwe chip verpakkingstechnologieën tijdens een stage in ons innovatiecentrum. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een stage bij CITC.

Stage opdrachten

Op dit moment hebben we de volgende stageplaatsen:

– Stage-/ afstudeeropdracht: Antenna design and simulations for Antenna-in-Package applications
Lees meer (Engels)

– Open sollicitatie voor een stage bij CITC
Lees meer (Engels)

Graduation assignment

Afstudeeropdrachten

Samen met universiteiten en bedrijven werken we aan innovatieve chip technologieën die het mogelijk maken dat elektrische auto’s nog verder rijden, mobiele data nog sneller gaat en apparaten nog minder stroom verbruiken.

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht, bijvoorbeeld op het gebied van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Chemie of Bedrijfskunde? Stuur ons een e-mail om je ideeën te bespreken.

Presentatie Barry 2

Wil je meer weten over CITC?

Op maandag 28 september 2020 is POP’HUB in het stadscentrum van Nijmegen geopend. POP’HUB is een ruimte waar innovaties van Nijmegen worden getoond. CITC is er ook te zien, we tonen een vergroot model van een chipverpakking met aanvullende informatie. Bezoek Marikenstraat 40 of lees meer over de innovaties in Nijmegen op de POP’HUB website.

Voor POP’HUB heeft Barry Peet, General Manager, op donderdag 5 november 2020 een online presentatie over CITC gegeven. Volg deze link om de presentatie te bekijken en kom meer te weten over innovatiecentrum CITC.

Interesse in een stage of afstudeeropdracht bij CITC?

Stuur dan het formulier in

Share via
Copy link
Powered by Social Snap