Stageopdracht videocommunicatie bij CITC

Stage in een oogopslag

  • Standplaats: Nijmegen
  • Opleidingsniveau: hbo
  • Start: in overleg
  • Uren en stageduur: in onderling overleg af te stemmen

Even voorstellen

Wij zijn Chip Integration Technology Center (CITC), een open innovatiecentrum gespecialiseerd in chipintegratietechnologie. Dit is het verpakken en integreren van chips, ook wel bekend als ‘advanced packaging’ of ‘heterogeneous integration’. In ons werk draait het om innovatie; in onze labs werken onderzoekers en ondernemers samen aan de volgende generatie chips.

CITC is opgericht in 2019 en timmert sindsdien hard aan de weg. Samen met onze partners in zowel het bedrijfsleven als de academische wereld werken we aan het toegankelijk maken van innovatie, infrastructuur en educatie. Na twee coronajaren kunnen we eindelijk ‘echt’ de wijde wereld in. We doen dit bijvoorbeeld door deelname aan internationale conferenties en beurzen. Ook organiseren we zelf kennisevents.

Deze activiteiten ondersteunen we met de nodige communicatiemiddelen – denk hierbij aan brochures, infographics, onze website, social media en e-mailmarketing. Binnen onze contentmarketing ontbreekt echter een wezenlijk onderdeel: video. We hebben weliswaar een bedrijfsfilm maar zijn er van overtuigd dat ook andere vormen van videocontent – van beurspresentatie tot vlog – van waarde kunnen zijn voor CITC.

De stage

De stagiair die we zoeken heeft als belangrijkste taak het in kaart brengen van de mogelijkheden van videocommunicatie voor CITC. Je zoekt uit hoe video de positionering van CITC kan versterken en schrijft een plan hoe we dit het beste kunnen realiseren. Afhankelijk van wat daar uit komt, ga je ook zelf aan de slag met het maken van filmpjes of vlogs.

Jouw achtergrond en vaardigheden

Je volgt een hbo-opleiding in de richting Communicatie, Creative Business, Multimediadesign of iets vergelijkbaars. Je hebt affiniteit en het liefst ervaring met video.

Je weet van aanpakken; de plannen die je ontwikkelt voer je ook (deels) zelf uit. Je aarzelt niet om met nieuwe ideeën te komen. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en het Engels – intern communiceren we standaard in het Engels. Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt het ook leuk om deel uit te maken van een klein, pragmatisch en gedreven team.

Wat wij je bieden

De kans om echt bij te dragen aan het op de (wereld)kaart zetten van CITC. Een multiculturele en dynamische werkomgeving. Een bedrijfscultuur die zich kenmerkt als gedreven, professioneel en toegankelijk. Een werkplek op de Novio Tech Campus, de meest innovatieve omgeving van Nijmegen. En uiteraard een stagevergoeding.

Enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie over deze stage contact op met Christian Ketelaars, Marketing & Communications Officer op 06 48 15 42 92. Als je meer wilt weten over CITC, bezoek dan onze website of volg ons op LinkedIn, Twitter of Facebook.

Wil je aan de slag met deze opdracht, stuur dan je motivatie en cv naar christian.ketelaars@citc.org. We kijken uit naar je sollicitatie!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap